به زور تونستم مطلب قبلی این آموزش رو تو وبلاگم پیدا کنم :)

 

 کبه :

 

مواد لازم: 

۱) برنج شکسته یا نیم دانه  ۲لیوان (۲ پیمانه)

۲)گوشت چرخ کرده

 ۳)کشمش پلویی یا زرشک

 ۴) آب ۵ لیوان (۵ پیمانه)

 ۵)پیاز

  ۶)نمک

    ۷)زرد چوبه

  ۸)در صورت دلخواه پودر فلفل

  ۹) روغن 

 ۱۰) تخم مرغ


             

 

طرز تهیه : 

  گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز سرخ می نماییم سپس ادویه ، نمک و زرد چوبه را به آن اضافه می نماییم! و سپس کشمش را شسته و داخل گوشت می ریزیم و مقداری تفت میدهیم!(در صورت دلخواه میتوانید زرشک را تفت دهید )

 

برنج را یکساعت  خیس نمایید! سپس درون قابلمه را با ۵ لیوان (پیمانه)  آب  را داخل قابلمه می ریزیم و سپس به مقدار لازم  زرد چوبه و نمک را داخل قابلمه می ریزیم!

 

و آنها را می جوشانیم!بعد از به جوش آمدن آب ، برنج را به داخل قابلمه ، اضافه می نماییم و شعله ی گاز  را ملایم میکنیم !( برنج حالت کته مانند به خود می گیرد)

و برنج و آب با هم مخلوط میشوند و آماده می گردند!بعد از آماده شدن ، برنج را می گذاریم کنار ، تا سرد شود!(برنج را به هیچ عنوان داخل یخچال قرار نمیدهیم

که محیط یخچال آن را سرد کند!!!)

 

بعد از سرد شدن برنج، با گوشت کوب آن را له می نماییم! بعد به اندازه ی

یک عدد گردو  وکمی بیشتر  از برنج را بر میداریم !

سپس وسط برنج را گود می کنیم و از مایه گوشت یک قاشق غذا خوری به

برنج اضافه می کنیم و درون همان گودی قرار میدهیم (( موقع پیچیدن کبه ها

دست را با آب خیس کنید)) و برنج را  به حالت گرد  جمع می نماییم!

اگر در حین پیچیدن کبه ها ، کبه ترک برداشت ! می توانید  یک عدد تخم مرغ

را در ظرف جداگانه ای قرار دهید و با چنگال هم بزنید و سپس دو طرف  کبه  را  به

تخم مرغ آغشته نمایید و سپس کبه ها را با حرارت کم با روغن سرخ می نمایید.

در این غذا چون کته و تمام محتویات، داخل کبه ، پخته میباشد نیازی نیست که

خیلی سرخ شود! کافیست کبه طلایی و  خوشرنگ شود! سپس آنرا از روغن خارجنمایید!

 و آن را در ظرف مناسب بچینید و اطراف آنرا به دلخواه تزئین نمایید! 

و  در سر سفره با خانواده نوش جان کنید.




مشخصات

آخرین جستجو ها